pemberitahuan

Thursday, 28 January 2010

ergh!!! dorang ni saje dengki kat aku, dorang ni saje je tak bagi aku melawat kawan², dorang ni saje je tak bagi aku berfoya-foya...ups!!!

aku tak boleh access dgn apa cara sekalipun blog aku kat opis, dorang telah menglimitedkan penggunaan internet utk kerja-kerja-kerja!!!

so aku hanya boleh menjengah dan membuat semua aktiviti berkomputer setelah memastikan, 1) cik auni tidur. 2) aku siap masak. 3) aku setel kemas rumah. 4) aku siap jemur baju-kalo mr.abi dah siap basuh. 5) aku kemaskan beg cik auni.

erm...so bila dah lekat kat pc ni, makanya mata aku pun hampir² je nak lelap, tapi gagah gak jengah sana sini tinggal komen sesuka hati, jengah ikan, tengok kebun kat FB - wiwit!

kepada kawan² yg tak de komen or tak de lawatan aku tu, mintak mahap bebanyak la yerk...aku akan cuba gaks melawat :p

sekian terima kasih...


6 pasang kaki:

Nida said...

ooo... patutlah dah lama tak update blog.. Akak ingatkan masih di Kota Tinggi...

ch@ said...

eh update la...tu n3 cik auni tu, dah balik sini la :)

AiE bAhRi said...

salam..

sama la cha..kat opis susah nk update blog n jengah kawan2. kalau update pun tu yg draft dulu kadang2..hehehe

*shay* said...

ala siannya dia... tapi sama gak ngan shay, bila semua settle baru leh bertenet, kadang tu bila dah siap semua, baru online net sementara tunggu loading shay dah sampai ke dunia kayangan... macam mana nak bertenet kan... huhuuu...

ch@ said...

aie -> btl la, nak draft pun kena toleh kiri kanan, tkt boss kat blakang :p

ch@ said...

mama shayz -> hahaha! stuju-stuju, mata pun dah kekuyu je :)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in