lama & baru

Monday, 11 January 2010

apa² je tajuk kat atas tu kan? hahaha!!! sebelum n3 tu muncul, mcm biasa lebih dahulu n3 cik auni akan interframe...tara!!! budak cute ini sudah semakin menakal dan macam². sabtu hari tu punch card mcm biasa...aku pun mulanya tarik muka 18 hahaha! tak aci, dah sebulan lebih aku tak balik Johor, waaa...tok mama cik auni pun dah meraung-raung (ye ke?) hahaha!!! sbb rindu kat cik auni...

wah! wah! wah! riang gembira dia bermain dgn cik su...cik su mmg suka layan cik auni, kata umi tok setiap minggu cik su bertanya 'mana auni???' sampai pening mak su ngn umi tok nak menjawab...cik su makin besar, makin cute dah pandai memujuk rayu, mmg sayu hati kalo tak tunaikan...main sambil diawasi mak su...

ok dah abis citer masuk plak n3 seterusnya...

aku pindah, bukan pindah rumah ler...tapi pindah opis. nuuhaaa...jauh sikit dari Petaling Jaya ke Bandar Utama, hari² la aku kat OU tu nanti, dah mmg sekangkang kera je dgn opis baru aku ni. waaa...kena mintak naik gaji ni.

selamat tinggal Phileo Damansara *sob*sob*sob

baru je sampai opis baru dah aku buat tanda kat si waja gagah berani, dah nama waja, aku pun dgn gagah beraninya menyagat di tempat yg sama dgn sagatan ku sebelum ini, habis tercedera si waja tu, tak de gambo takut nak amek, gigil wooo...menjawab la aku ngn mr.abi waaa!!!

ini la aku yg perasan hahaha!!!

tempat duduk aku yg tidak seceruk sebelum ini, haaa...terbuka la sikit pemandangan aku yg sebelum ini jauh dari tingkap...tak payah aku bersusah payah tanya jabatan kaji cuaca (miss biha) hujan ke tak...dah boleh tengok terus dari tempat aku duduk. nak terjun tingkap pun boleh...hahaha!!!

so...kepada aku selamat datang ke suasana baru. teruja beb!!!

*** technical department aku ni memang suka tingkat 6 gaknya, tmpt lama pun tingkat 6 jugak***

*** pssst!!! mr.abi dah tau dulu sebelum aku sempat cakap...waaa!!!(diam dan insaf tak ingin nak masuk kat parking lot) ***



8 pasang kaki:

UnGu VioLet said...

ala ala.. tomeynyer la cik auni tue.. geram tgk pipi die.. rasa nak cubit2 jer.. :)

LanaBulu said...

Tempat baru ..azam baru..ditahun baru..semangat baru..kawan2 baru..
tentunya gaji baru..

Puteri Amna Balqies said...

huhuhu..cik auni gemokkk tomey la..bile mau jumpe die lagi kan..umiee katak ijau tu ade lagi ea..hehe

ch@ said...

miss ungu violet yg dirindu :
hihik, cute dan nakal dan suka buat muka kesian, skrg ni suka mengamuk...meh le cubit gerenti kena cakar muka...

ch@ said...

en LB :
tu la...harapannya tinggi menggunung ni :)

ch@ said...

aunty aqies :
mmg pun gemuk cam bapak dia :p bila-bila ada masa...
mestila...i bwk kulu kilir ni, dah comot dah...

Nida said...

Salam Cha..

Kita sekampung ler... Johor kat mana ek? Akak asal Kota Tinggi, tapi sekarang family tinggal di Masai.. hubby akak pulak di Pontian.. silap2 haribulan kita ni sedara kot.. pasni boleh ler kita pakat duk pekenakan Cik Lanabulu tu..hehe

ch@ said...

salam akak...

hahaha kita Kota Tinggi, Felda Bukit Easter. ooo...akak org felda gak ke? baik kita selidik kak, tah² btl kita sedara :)

tah en LB tu, byk btl jwpn dlm kepala dia :)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in