anak abi

Wednesday, 13 January 2010


hi...sape nak tengok anak bapak??? the real anak bapak mr.abi and cik auni, aku memang suka snap gambar dua orang cinta hati aku ni bila posing tido. ianya akan terjadi dgn sendirinya tanpa aku mengubahnya, biasalah

"oni dah besar la umi" kata cik auni dgn selamba sambil mengiringkan badannya. hahaha!!!

cik auni akan ketawa riang bila mr.abi balik dari opis, dari menangis meraung-raung terus boleh ketawa dgn riangnya bila nampak mr.abi. waaa...

*** actually aku agak buntu hari ni, kerana memikir aku tak balik Johor dah hampir 2 bulan...waaa!!! ***



12 pasang kaki:

Nida said...

Alaaa..... tomelnya...

Selalu bila anak senyum@ diam jam tu jadi anak ayah.. cuba time anak nangis.. jam tu ler si ayah kata "Pi kat mama".. time tu ler tukar jadi anak mama pulak...

LanaBulu said...

Memang real lah anak bapak..cayalah..
Tahniah..
pastikan ramai..ok

ch@ said...

kak Nida yg jauh dimata :
hahaha itu sudah semestinya...

ch@ said...

en LB merangkap PakLan ku :
hahaha doa² la ye, itu planning 2011 :)

dir&fara said...

kiutttttttnye oni!!!!

erkk.. xbalik jb?? jom la balik.. bole join event dir tu.. hehe

Bond@ While@ said...

comel je.. planning bby kembar boy ye. nanti leh bagi akak satu.. hehehehe..

ch@ said...

Dir&Fara dear frenz :
macey, cam mak dia kan?
hah? joint? tiba² je pulak...
waaa...smbg nangis blk :)

ch@ said...

bonda Putri ku sayang :
hah? tang mana lak dtg kembar tu eh?

en_me said...

nak tengok anak mama fulakkks.. ehehe, salam akak syahida chantekk tewww

ch@ said...

wahai en_me :
anak ummi? ehehe, cik oni ni gak la,
chantek? u maksudkan i kah? wah?

yOnnA said...

alalala comelnyaa tido gaya bapa T__T hahaha. mmg sama lah sebijik

ch@ said...

aunty Yonna yg sdh jauh :
actually ada lagi, tapi mls nk uplaod.
pssst! jgn perangai dia ikut bapanya sudah.
mau pengsan akak dek oi!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in