pergi! pergi!

Tuesday, 15 December 2009



pergh! ngantuk! wahai pakcik mengantuk, silalah ko pergi main jauh-jauh, jgn sesekali menghampiri diriku yg sedang bizi ini, datanglah ketika malam hari nanti.

due date nak dekat, syasya ko jgn asyik ngadap blog ngn facebook je ye, sila buat kerja sekarang!!! ~ baik!!!!

**pulun-pulun, nnt leh adab blog ngan facebook**


11 pasang kaki:

yOnnA said...

Fb dengan blog mmg boleh buat kerja kita tak menjadi hahha

UnGu VioLet said...

apelah yg bz sgt tue..

ch@ said...

yonna!!!
betul la yonna, hayal jadiknya

ungu violet miss ungu;
busy kerja la mar, banyak game nak kena upload kat provider huhuhuhu!

-aTie- said...

heheh standard la kan..kdg2 xsedar ari dh malam...hehhe salam ziarah

www.khaizarien.com

miss oren said...

sbb nama die pakcik mengantuk.sebab tu die datang dekat2..kalau makcik mengantuk die x datang dekat pompuan,,,hahaha

ch@ said...

-atie- my new fren;
hi! hahahah tau² dah gelap je, rmh huru hara :)

ch@ said...

miss oren, cik oni miss u;
ye setuju seratus peratus...

kai said...

btol2....
jgn dok nk blog n fb je...
kerja kerja kerja...

ch@ said...

miahaha suka la kai....teruja sesangat!

LanaBulu said...

hhee..ingatkan marah sapa tadi tu..
suspen juga nak jenguk masuk tadi...

p/s- sempena tahun baru teman cadangkan buangkan saja words verification tu..melambatkan koje komen ni laah.

ch@ said...

en LB ku berterima kasih;
haha =) takut eh, hihihi! ni nak menggodek balik la ni, terima kasih atas cadangan :)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in