:: alone ::

Thursday, 17 December 2009

hoye! hoye! dah abis upload game, boss ku puan izma, aku buat test game next week je la yek, pulun satu hari.

hari ni awal pagi aku telah menjadi seorang yg sangat gelabah, apa taknya aku men'tapaw' nasik goreng bersama seketoi ayam goreng then dgn semangatnya pergi pantry utk mengambil sepasang sudu (atas sinki aku tinggalkan semalam) dan mencuci mug, semangat aku jadi down apabila melihat en sudu sudah tidak berpasangan lagi, pn garfu telah menghilangkan diri....ergh! aku sangat frust. garfu ku sudah hilang makanya tinggallah en sudu keseorangan. benci! benci!

puas sudah aku jelajah satu opis cari pn garfu, namun tidak berjumpa. hendak ku beli yg baru, nanti tidak sedondon dgn en sudu. ini kerana pasangan ini secocok berlambangkan kepala angsa. frust! akan aku berusaha tuk mencarinya lagi.

dimana hilangnya pn garfu???

pasangan ini aku dapat free, orang bagi sebab tu aku sayang.

**aku mkn nasik goreng dgn dua batang sudu, apa salah aku ni org curik aku nyer garfu...pulangkannnn!!! pulangkaaannnnn!!!! pulangkaannnn!!!**



6 pasang kaki:

kuina said...

nyanyi lagu pulangkan kuat2 biar bergema 1 opis.. nanti ada yg terasa mesti akan pulangkan..

miss oren said...

owh anda adalah seorang yg sangat penyayang..hehehe

ch@ said...

kuina =)
huhuhu dah habis suara, dorang tak memberi respon yg sewajarnya, sehingga kini masih blm ditemui, nak kena pakai kostum tak? ngehhehe

ch@ said...

miss oren, cik oni suka =)
ye btl, lebih² lagi kpd brg yg org bagi waima (bhs arab) wrapping sabun buku :)

kai said...

dia main nyorok2 kot...

ch@ said...

kai =)
huhuhu kena sorok ngn hantu suluh gaknya sbb tinggal sehari dah hilang....apa yg hantu suluh mkn ek :)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in