abi, i love u

Thursday, 31 December 2009


SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN-25 kepada mr.abi Norerwandi bin Sumardi, selamat datang ke angka 25 ye, barulah sebaya kan? ucapan ikhlas aku, hah macam tahun² lepas gak cuma tambah lagi satu sayangilah keluargamu sebagaimana kami menyayangimu, cewah ayat tak hengat.
menjadi juga surprise aku ngan cik auni (interframe), dua slice je kek dari SR, kedekut??? banyaklah aku kedekut, untung ada dua slice tau daripada tak dapat langsung. bukan apa, membazir beli besar² bukan ada parti pun, just teringin nak makan je. hahaha (ke aku mengidam) owh tidak sama sekali ye. dua slice pun tak habis, hahaha bukan hantu kek rupanya kitorang ni, cik auni pun menjamah sekali, sikit je yerk....

so kepada mr.abi, semoga terus success dgn kerjaya anda, ye la 24jam 48jam kat opis je, harap² isteri tersayang ni dapatlah sedikit bonus ek...haha!

oh ya! terima kasih jugak i atas pemasangan Streamyx kat rumah ek, letih la tu dgr aku mengeluh tiap² hari di atas kesewelan broadband yg ada anginnya. aku tidak lagi gusar tuk update blog kat rumah, tidak perlu menunggu hingga ke larut malam gitu :)

2010 bakal menjelma sekejap je lagi, ergh umur aku tambah lagi, mr.abi baru masuk 25thn aku dah nak 26thn. hoho! whatever pun, abi.....i love u till end my life mmmmuaaaaah!

**dalam surat branak cik auni; umur bapa 24thn. umur ibu 25thn, kekal la sampai bila²**



2 pasang kaki:

dir&fara said...

baru 25 eh?? sebaye la kite eh.. hehe.. happy belated besday to abi..

ch@ said...

kalo dah lahir 1984 tu, sebaya la.... :p tQ tQ

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in