wajah auni

Tuesday, 24 November 2009

here! my cik auni yang comot, mamam-mamam-mamam......

bila sudah boring, buatla senaman wajah macam ni, lepas tu ketawa la besar-besar.

ergh! umi ngan abi sayang gila kat cik auni lah, bila nak marah tengok muka gini terus terbantut amarah, dia memang pandai memujuk....



6 pasang kaki:

Ibu Ajeem said...

Sya, auni dah start mamam nestum ke....ajeem lum lagi cuma kna campur dgn susu jer......semakin hari semakin jelas wajah abinyer...memang anak abi nie....selamat raya haji sya & sekeluarga...

ch@ said...

ibu ajeem, i miss u;
dia lum mamam nestum, bln dpn br nk bg, ni ajar dia mamam yg heinz tu, dia suka mkn tapi tak sesuaila ngn dia, popo dia muchuk n hijau, so ingt nk bg nestum campur susu mcm ajeem =p tu le, umi dia dah kalah teruk ni miahaha :)

selamat hari raya haji jugak ibu ajeem :)

Puteri Amna Balqies said...

umie sikit ambut onie ea..jgn sikat usik2 jew..t gg die jarang2 kalo sikat..hurmm kate org tua2 la..

UnGu VioLet said...

makin cumeeey la on nie...

Salam Aidiladha dr mar..

kuina said...

comelnya.. rasa nak cubit2 pp..

ch@ said...

cik ungu violet yg jauh dimata;
hehehe dia makin besar la mar, dh nk 5 bln pun tu yg makin nakal dan macam²

salam aidiladha juga dari kite, mr abi dan cik auni.

kuina my new fren;
marila...dulu kena bayar sekali cubit, sekarang tidak lagi FREE of charge =p

aqies si cute;
owh mmg tidak sikat, hanya m'gunakan kepakaran tangan shj, tak pe umi dia botak masa sama umur dgn dia =)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in