Untukmu Cik Auni

Monday, 30 November 2009

cik auni dah tido, sejak dua menjak ni, ragamnya bukan main lagi, berpanjang-panjangan. selalu tu kalo nak tido main hentam ikut suka je mana dia nak parking, sekarang...nak tido meragam dulu, merengek mintak dipujuk baru la dia tido, inilah akibat terlalu dimanjai oleh TOK MAMAnya. adoii!!!
untuk cik auni yang disayangi oleh semua orang, maka dgn murah hatinya mr.abi telah menghadiahkan 'butterfly play gym' tuk cik auni, biarlah berhabis wang ringgit tuk anak kesayangan, katanya... dua kali aku tanya mr.abi 'sungguh ni nak beli? mahal ni? umi tak de budget bulan ni - bulan2 pun tak de budget tuk benda yg agak jarang digunakan ni - tapi mr.abi menjawab dgn penuh rela hati, tak pe! that's all dan pak su la yg jadi mangsa tukang bawak play gym dari Toys R Us, Tebrau City.

apa umi bagi tuk cik auni, sudah tentulah dua helai pyjama warna pink <- kena suka juga walau hakikatnya aku tidak gemar. erk! tuk membuktikan bahawa cik auni adalah budak perempuan comel dan sepasang baju tali spageti bersama skirt pendek Baby Kiko menyerlahkan keseksian peha cik auni yg sgt tembam itu - besar nanti, jangan pakai cenggini ye sayang umi :)

**aku pun dah pening, rumah aku sudah mula berantakan dgn mainan cik auni, wahahaha!**



6 pasang kaki:

miss oren said...

cik auni semakin tembam..kasi makan apakah?

ch@ said...

miss oren ku (warna kegemaran cik auni)
waktu gambar ini diambil dia baru sahaj diberimakan nestum la.....

myFamilybiz4u said...

comell nye anakk..hu3
salam perkenalan...singgah kt blog sy yeee :)

ch@ said...

hi myFamilybiz4u amboi susah nak sebut neh;
nama pun budak mestila comel, psst ada mcm mak dia tak??
salam perkenalan, ok nnt kite g jejalan :)

Anonymous said...

salam..bile nk ajk maksu g umh cik auni nih..bosan la citi skola nih,asyik mlyn deksu jer..rasenye nk bwk cik auni g lgt..bia maksu yg jga..hehe lau larat...

ch@ said...

mak su;
mak su kena jaga cik su je, ti cik su rindu kat mak su plak, paling tak tahan nnt umi oni rindu kat oni canner? cik oni nk umi....hehehe!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in