transform

Wednesday, 11 November 2009

yeah....ini n3 sepatutnya sempena hari raya yg lepas, apa kena mengena ngan tajuk? mestila ada kena mengena. hahaha!

aku mengambil kesempatan ini utk update dgn n3 yg dah agak berlumut. hello, 2009 belum abis la. hehe! aku mengorek lagi mencari photo2 yg agak nostalgia bagi aku lalu, terjumpalah....dan inilah.

2005
aku beraya bersama mr.abi sebagai student yg berdedikasi ~ muahahhaa..dedikasi tu aku, mr.abi tak? haha! aku beraya sesorang je tau.

2007
aku berstatus telah di 'cop aka tunang' oleh mr.abi yg masih trening polis ~ mr.abi kelihatan seperti anak india jual susu (gelap-kurus-botak), masih lagi dinamakan single but not available. jadi aku beraya masih sorang-sorang.

2008
kini aku berstatus 'hak milik' atau 'dipunyai oleh' mr.abi. rasmi! ! isteri tuuu.....raya berdua lebih baik. syiok tau.

2009
kini telah terbukti aku adalah 'milik sepenuhnya' kepada mr.abi apabila raya pada tahun ini tambah lagi sorang menjadikan bertiga lebih-lebih baik.....

tahun akan datang???????????? ~ tungguuu je apa pulak :)

***pening kepala aku melayan cik auni yg tak nak tido lalu aku serahkan tanggungjawab itu kepada mr.abi, hahaha! apa punya umi la aku ni. selalu dah tido time ni, tapi hari ni dia buat perangai lak***



5 pasang kaki:

miss oren said...

tahun depan mana tau kot2 berlima...muahhaa

UnGu VioLet said...

tahun depan.. berempat la pulak.. kan lebih seronok.... hehe..

ch@ said...

miss orenku sayang;
apa berlima? owh! tidaaakk, yg sorang ni puns sdg berhempas pulas.

ungu violetku yg rajin;
hehehehe tatau nak cakap mcm mana :p

:: Cikgu Wiween :: said...

seronoknya bila tgk pasangan yg cintanya berkekalan ke jinjang pelamin. sy doakan ch@ bahagia sampai ke akhir hayat. ;)

err Mr Abi inspektor ek? katna?

ch@ said...

cikgu wiweenku yg cute;
terima kasih cikgu wiween, semuanya jodoh, bercinta lama mana pun kalo dia bukan jodoh kita, xde la...

*bercinta dgn penuh badai melanda :p

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in