suka dan duka

Sunday, 22 November 2009

pn Dahlia, pn Ummi, pn Ziha, pn Sya² dan cik Auni

suka bila mr.abi bawak jalan...

Inilah jadinya bila kaum bapa bermain futsal meninggalkan kaum ibu-ibu, apa lagi buat mesyuarat la, rasa macam tak cukup je masa yg diberi, mana taknya macam-macam cerita nak didiskusi, sedar-sedar kaum bapa sudah pun keluar padang ngajak balik, mesyuarat yg rancak berhenti serta merta, cik auni pulak peramahnya lain macam, bukan main baik lagi, tersengih-sengih, ye la semua orang menumpu perhatian padanya seorang.

wajah boring cik auni

duka bila kena tinggal dgn mr.abi....

Mari kita bersuka ria, tak de maknanya =p. wajah seorang anak yg telah ditinggal oleh bapanya, simpati je tengok wajah sedih ni, mr. abi pergi kerja meninggalkan dia kebosanan dgn uminya, hahahaha! Mmg xde la gurauan manja bila tinggal dgn umi, muahahhaa!!! Tu yg lebih rela tido sepanjang hari, keh! keh! keh!



7 pasang kaki:

ann-dehouzze.... said...

lahai cik auni,sebijik muka cam ayah dia kan??

miss oren said...

nanti da besar auni cakap auni nak main futsal jugak..muahaha

ch@ said...

ann-dehouzze pemilik kek house;
ha'a dia memang anak mr.abi, nama pun sipi-sipi, mata ngn mulut je yg sama :)

miss orenku yg manis;
tak dapek nak nolong, tgk la kalo dapat jln sok, mau tak terkejar :)

kampung blogger said...

hai salam kenal...
emm auni comel lah..
harap2 dah bsar jadi pemain fulsal yg terhebat kan..

ch@ said...

kampung blogger yg akan berkampung;
hai, salam ber'orientasi' - boleh gitu?
mak dia comel tak? lbh kan...kan...kan...
hah! owh tidak, nnt saper nk tolong umi kat rumah???

LanaBulu said...

depa dok syok main..hee
u all can meeting..

ch@ said...

welcome LanaBulu the unik name...
hahaha we all memang macam ni, suami buat perjumpaan, isteri pun ada agenda juga, best tau!!! bergossip!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in