sama wajah

Tuesday, 27 October 2009

hi, pepagi buta aku dah menerjah blog kekawan, ha! ha! tu la keje awal pagi sebelum memulakan kerja rasmi yg sepatutnya. malam tadi, akibat kebosanan yg teramat sangat, aku telah membuka album lama, sekeping foto telah dijumpai dlm sebuah album lama....sekali imbas, sangat serupa! dua kali imbas?? lu pikir la sendiri :p

(aku) 4 bulan pada 1984 & (cik oni) 3 bulan pada 2009

(mr.abi) 24 tahun & (cik oni) 3 bulan pada 2009

habis dah kisah sama wajah, kepada yg sudi menelek, telek la sehingga puas mencari persamaan antara 3 mereka di atas. hik!hik!hik!

keletah miza (adik ipar) sangat sayangkan cik oni, tengok ajelah ye gelagat dua orang ni.... cute je kan??


7 pasang kaki:

faizzah said...

hahahahaa...ni baru betol2 klon!!!

ch@ said...

betul-betul sama kan??

UnGu VioLet said...

memang cute la oni nie.. comeeeey..

chimera said...

ha-ah samalah... ni boleh buat main 'spot d difference nih

ch@ said...

::ungu violet::
hehehe cute, nakal, cerdik, berlagak mcm org besar, suka tgk kartun, smua dia... meniarap pun dah hampir2 je :)

::chimera::
hehehe boleh2 silakan la main spot n different, mata je lain sket!

Rizanaziem said...

sama tu sya & oni wajah masa baby...
memang saling tak tumpah la...heheh
macam photostat lak muka ek....hehehehe...nie baru tul..anak umi...tp kalo telek muka mr abi pun ada persamaan gak dgn dak oni nie...

ch@ said...

hehehehe yeah, anak umi&mr.abi mmg la sama, bak kata member, kitorang mmg dah jodoh :) tgk muka mr.abi pun ada iras2 muka kite, tol tak (interframe)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in