salam ulangtahun

Friday, 16 October 2009

hi! aku mengambil kesempatan dgn mencurik sedikit masa utk aku menge'pos' SALAM ULANGATAHUN 27&1 ini kepada dua insan yg sangat bererti dalam hidup aku.

sumber dari blog kak Faizzah :p

kepada sis FAIZZAH aku doakan senantiasa dalam keadaan baik dan sihat supaya dapat meneruskan menongkah arus kehidupan ini. kepada anak saudaraku yg comel si PUTRI, semoga cepat membesar, dan menjadi insan yg baik utk bonda nya.

kedua insan ini sangat la aku sayang kerana aku dan keluarga telah m'anggap mereka sebagai ahli keluarga sendiri. kerana itulah aku memanggil sis Faizzah dgn panggilan kak Long. Inilah, seorang kakak yg kelakar, memahami dan suka membantu. Ini jugak lah yg sentiasa menjadi rujukan aku hingga ke akhir nanti.

tabah dan kekuatan kakakku ini menongkah kehidupan sedikit sebanyak telah menjadi sumber inspirasi aku. aku masih ingat lagi kata-katanya "walaupun si dia telah tiada, tetapi sya masih ada akak" (air mata aku dah mengalir time aku type ni) ~ amek masa jap!

ok sambung balik. jadik, macam mana lah aku boleh lupakan kakak ku ini begitu sahaja? so anything happened aku sentiasa ada orang yg menyayangi, melindungi, berkongsi dan segala perkataan yg sewajarnya la.

salam ulangtahun utk kalian berdua.



1 pasang kaki:

UnGu VioLet said...

happy birthday to both of them.. birthday hari ni ker?? same ngan brthday my sis!!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in