Makan-makan Time

Wednesday, 16 September 2009

Sikit hari je m'jelang Hari Raya, bg aku raya tahun ni sgt indah dan meriah, bukan aje aku dpt beraya ngn keluarga aku malah aku beraya dgn org baru, hu!hu! aku ber'status' ummi...eh, bkn ni yg aku nk citer =p

Biasalah, mggu last puasa ni haaa... byk la jmptn buka pose, ada yg mkn free (mcm aku mr.abi yg byr) ada yg berbayar (tanggung diri sendiri) yg harus dipenuhi, tentunya lebih seronok makan bila bersama dgn kawan² ataupun bersama dgn org yg jarang dpt berjumpa.

Aku smpt jugak penuhi dua acara buka pose ni ngn mr.abi, 1st buka pose ngn member masa blaja, ala... tak la rancang beria-ia pun, calling-calling plan nak makan kat mana then makan. Walaupun yg attend nya 4, 5 org tapi suasana ttp meriah. Apalagi melayan kerenah si kecik cik Piya tu, sronok. Layannnn!!!

_

_
Tetap maintain happening! thanks to Shah, Zura, cik Piya, mr.abi, Batu, Ct dan juga 2 pengiring Ct

2nd kitorang berpuka pose bersama keluarga polis, hahah! keluarga besar Unit Keselamatan Siber, sgt m'ujakan. Tak rugi datang, mcm² ada. Ada istri bwk istri, ada tunang bwk tunang, ada anak bwk anak, tak de org tersayang? bwk diri sendiri sudah. Yg penting ibadah puasa dan buka bersama secara b'jemaah.

Senang kata, mmg puas hati la mkn la byk mana nak, smpai aku tak larat nak bgn, pas makan, kita tkr² cerita, bukan senang nak berkumpul ramai² mcm ni. Aku puas hati sebab aku dpt kumpul bersama dgn smua istri kawan² mr. abi dan juga kawan² abi berserta boss² nya skali. Layan!!!

_
antara hidangan aku dan Dana yg disaji di Dewan Perdana Felda


Pn Zu, Pn Baizura, Dahlia, Muna, Ch@, Dana & Ummi

_
antara mereka yg memeriahkan suasana, thanks all!

Aku balik dengan senang hati dan mata ngantuks! oh ya...

Selamat Hari Raya semua, mohon maaf zahir dan batin, jaga diri baik-baik ye masa cuti raya nanti =)


0 pasang kaki:

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in