Puas

Monday, 17 August 2009

MySpace
Puas, tu le istilah sesuai aku bole katakan, apabila duit aku susut gara2 shopping. Mama ajak aku ngn adeq Is b’jln b’sama dak auni. Auni, pantang naik kreta, kena plak air-cond, matanya tak seketika pun celik, drpd pergi sehingga habis Bandar Kota dipusing dan balik, matanya macam kena gam. Tutup. Tido.

comel tak saya ni?

alamak! saya ngantuklah!

Aku, nampak je gaun cecomel, terus je tgn ni gatal membeli, aku belikan mama 3 helai baju dan 3 helai gaun tuk dak auni. Wow! Terasa best nya b’jalan ni kan? Lagi-lagi bila b’duit, ambik apa aje. Bayar!

cute tak =)

*eh dah nak start pose ye? Selamat Berpuasa kekawan.
MySpace


6 pasang kaki:

Qaseh said...

tomeinyer auni... cha, apa address cha eik?

Bond@ While@ said...

eish eish eish.. anak sapa arr ni erk..? pipi nya..

ch@ said...

Qaseh,
ti kite bg link ek!

Bond@While@,
wahahaha tah la nak sape tah!

Qaseh said...

cha..nak addres kat kl..nak post hadiah laa..ingat nk bagi kat kota..tup2 dah lik kl plak..

ms.hai said...

alalalar~ nomelnye auni. pipi tembam2.

ch@ said...

hahaha....umi dia pun dh 2 kali 5 cam dia....kena la diet!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in