Auni

Tuesday, 4 August 2009

MySpace
Buat pertama kalinya aku nak tayang anak dara aku kat blog nih, dak Auni yg dah menjangkau sebulan, pipi dah tembam dan makin tinggi. Aku, mama ngn PokSu dia bwk gi jejalan, makan angin, siap beli kek lagi-aku yg makan sudahnya. Sepanjang jalan, dak Auni ni langsung tak buka mata. Tido.

dak Auni 2 Julai 2009

dak Auni 2 Ogos 2009

Semalam, aku dgn mama bawak Auni gi check up di Klinik Kesihatan Bukit Waha, nasib baik dtg awal, so org masih belum ramai.

1st time bawak dak Auni ni buat check up so berserah je la apa yg disuruh dek nurse tu, macam biasa amek tekanan darah aku-normal, check air kencing aku-normal, berat aku-44.56kg, muahahah-berat aku dah naik la.

Pastu, turn dak Auni lak, berat badan-2.96kg, tinggi-48cm ke? ok la tu, semakin semangat dan meninggi. Dak ni kena inject, nangis skejap je, meraung sekali dgn sgt kuat then dia tido, huhuhu! senang hati aku. Dah sebulan ni, dak Auni tak mor tido sangat, nak main je kejanya, yg tak bape best tu time dia nak main tu, pukul 1pg, huhuhu! haru btl la....

Tak kisahlah, janji dia sihat kan? hehehe! see ya...
MySpace

5 pasang kaki:

*shay* said...

comeynya... shay memang ternanti2 nak tgk gambar dak kecik nih... auni sama nama adik sepupu kita... dah dekat2 ngan aimi nih... huhuhuu....

*shay* said...

lupa nak cakap rupa auni sejibik macam ayah dia...

Bond@ While@ said...

hahahaha...anak ayah! eh, salah.. anak abi!

comel pe..tunggu dia beso skit mesti ag comel kan..

Puteri Amna Balqies said...

H0h0 dak auni da kuar da..kan betoi muke die cam abi die..pe2 pun pat la nak tgk auni pakai baju yg acik aqies kasik!! pink..pink..pink..yeay!! wonderpets!!

ch@ said...

*shay*
sama nama? ye maksud 'ketenangan' tu mmg mampu dimiliki smua org, auni, aimi, putri (anak bonda faizzah, tu la kan? anak mr.abi sungguh!

Bond@While@
skrg pun dah comey bonda, dia bsr kang lagi la....buat org geram je :), dah makin bijak dah skrg dia...

PuteriAmnaBalqies
smua pelawat dtg melawat bg bj kale pink, huhu! mekasey bonda bg bj wrna ijo =) ala masa check up hr tu dia pkai, lupe plak nak snap huhu :)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in