Berat

Friday, 22 May 2009

Hi, hari ni tak berapa ada topik nak cerita cumanya mlm tadi melayan Keliwon ngn B-Ha (opismate), wah! 1st time tgk keliwon, tgk pun jeling² je. cuak!

Sedang asyik melayan TV sambil baca novel sambil makan kerepek pisang tiba² terasa nak menimbang berat badan. Timbang en abi aku tarik dr bawah meja, jeng! jeng! jeng! :). Biasanya kalo m;gunakan timbang en abi ni, sekiranya berat aku 45kg, bila aku timbang di klinik akan menjadi 45.8kg, hrmmmm!!!

Nak tahu berat aku? baru minggu lepas aku menggunakan timbang yg sama 46kg, malam semalam berat aku 47kg, woih! biar betul nih....

Sesungguhnya aku berasa sangat bangga apabila berat aku sudah melepasi 45kg. So nantikan, berat sebenar aku bersama baby di masa check up bln 6 nanti :) Hopefully, everything ok. Peace!!!

4 pasang kaki:

F.a.i.z.z.a.h said...

:p bangga erk? mesti arr..rasa sonok kan bila timbang, berat naik.

akak dulu naik dlm 7kg je. heheh..pas beranak ni (skang lah maknenya) dah turun 3 kg. hehehe.. 3 kg je turun. huhu..

ch@ said...

mmg best, tak pernah pun cecah 45kg sblm ni, nila 1st time. Rasa cam... tah! sronok lah. Pas beranak tu, lain nyer citer :)

an.wardrobe said...

haha. an x mgadung pum banyak kg dh. lebet berat dr cha tgh mgadung! hahaa. kalau mgandung x tahu la. eeee..

ch@ said...

hehe :) tu la, org berat sibuk nak ringan, yg ringan ni sibuk nak berat :) nak merasa...

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in